Mandingo 22 oktober

Åkte iväg till ridhuset väldigt sent, tror jag började skritta fram typ halv 10. Pappa och bror hade tagit bilen för att åka ner & kolla på ishockey och pappas egentliga bil var i Malmö så vi fick helt enkelt vänta tills dom kom hem.

Skrittade fram väldigt länge, gjorde mycket halter och liknande. I traven gjorde jag mycket ökningar och minskningar samt avsaktningar och halter och massa annat roligt för att mjuka upp honom, serpentiner blev det faktiskt rätt mycket av. Efter cirka en halvtimme kändes han sjukt fin i traven när jag jobbade honom och efter en stunds skritt galopperade vi. Tror faktiskt aldrig att han gått så fint som han gjorde i galoppen, i båda varven dessutom! Han bar sig superfint och hade bakdelen under sig! Vi tappade lite ibland men det är för att han inte orkar hålla sig så fint under en för lång tid. Jobbade lite till i traven och sen avslutade vi med lite förvänd galopp.

Kan med säkerhet säga att detta är det bästa dressyrpasset hittils på honom och vi orkade en hel timme! Galoppen var nog den bästa någonsin, kändes sjukt bra! Synd att kameran blev lämnad hemma bara..


Favoritbild i repris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0