Skogsmullarna

Jag, Julia & Frida red idag till en lång liten skogsväg. Vi byggde upp små hinder, haha om man ens kan kalla det hinder... ;) Excelence var lite fjantig i början och skulle inte hoppa. Han tyckte att det var roligare att slänga sig och göra sig rädd, suck... men sedan när han var igång var han mer än pigg, han var helt galen! Men han var jätte fin, och det var Julias & Fridas hästar med.

Jag sitter i bilen påväg in till göteborg. Så kan tyvärr inte ladda upp filmerna från idag, men direkt när jag kommer hem så ska jag ladda upp dem! Ha en riktigt mysig lördag nu, för snart drar skolan igång! Det ser man ju sådär fram imot..


Kommentarer
Postat av: Elin

Sv: Hihi ja jag har köpt Paddington av Ronja Stenhöös :) Tack så mycket!

2011-11-05 @ 18:31:31
URL: http://elevating.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: OM han är! Haha det är det bästa han vet och kan bli väldigt het men det går bara bättre och bättre! :)



Om du vill se film på oss så finns det mycket på min kanal som du hittar här:

http://www.youtube.com/user/ljunggreN94

2011-11-05 @ 19:49:26
URL: http://elevating.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv; HAHAHA det är så typiskt Paddington! Antingen massor av halm eller spån i manen och pannluggen, ibland till och med i öronen! Man kan inget annat än att älska honom! Hans personlighet är så underbar! Jag blev kär i honom med en gång, liksom den ponny måste jag ha haha! :D Ja han kan verkligen hoppa den ponnyn, gäller bara att hitta de rätta knapparna!

2011-11-05 @ 20:32:20
URL: http://elevating.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Jaha vad kul! Ja hon stod där när jag var där. För min del var det väl tur att du inte provred honom för då hade du fastnat DIREKT haha ;) dock är han ingen lätt ponny alls. Fick styra in honom i staketet för att få stopp på honom och så vidare, haha! Dock är han en annan ponny nu efter mycket jobb! Han är den häftigaste ponny jag ridit men även den svåraste! :D

2011-11-05 @ 20:54:04
URL: http://elevating.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Haha han är helgalen xD Men världens finaste när man väl har hittat honom och i skrivandets stund så kan jag honom utan och innan. Goare ponny får man leta efter! :)



Åh nej men tack! Jag tycker själv att Ronja rider superbra men vissa hästar passar bättre med andra osv. Jag är lite tyngre än Ronja med med längre ben att hålla honom med, det lättar upp en del då man bara ska rida med ben på honom typ. Men det är kul att det klickar så bra mellan oss! :D

2011-11-05 @ 21:03:41
URL: http://elevating.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0